Hofland header foto Bel button

Certificeringen en erkenningen

Een veilig gevoel is een zaak van vertrouwen.

Vertrouwen dat onze klanten krijgen tijdens onze gesprekken en in onze gerichte adviezen. Onze vakkundigheid bewijzen wij in ons werk. De Particuliere Alarmcentrale van Hofland Electronica beschikt over alle belangrijke erkenningen en certificaten.

Hofland Electronica - Alarm- en centrale en Bewaking

De Particuliere Alarmcentrale van Hofland Electronica beschikt over alle belangrijke erkenningen en certificaten.

Gecertificeerd door KIWA als Particuliere Alarmcentrale, conform het CCV-certificatieschema Particuliere Alarmcentrales (PAC).
Certificaatnummer: K88477/06

Erkend door het Ministerie van Justitie. Toelatingsnummer: PAC-11 en VTC 22.

ISO gecertificeerd, conform ISO 9001, Certificaatnr. KSC-K95829/3 en BORG E-K108540/01

Partner van vele ND erkende bewakingsdiensten t.b.v. alarmopvolging.

Onze alarmcentrale levert en bewaakt tracking & tracing diensten, geschikt voor personen en objecten. 

Hofland Electronica - Installatie, service en bewaking

Hofland Electronica is sinds 1970 een technisch beveiligings- en bewakingsbedrijf met een eigen particuliere alarmcentrale en bewaakt 24/7 de kwaliteit van de installaties.

Gecertificeerd door KIWA als Borg Technisch Beveiligingsbedrijf, volgens de nationale beoordelingsrichtlijn. Hofland Electronica beschikt over het Borg procescertificaat voor het ontwerpen, uitvoeren en onderhouden van inbraaksignaleringssystemen.

Hofland Electronica B.V. is als beveiligingsinstallateur ISO-gecertificeerd, conform ISO 9001.

 

Lid van Techniek Nederland, de vakgroep Beveiliging, ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel.

Live View is een werkwijze die het mogelijk maakt dat de meldkamer van de politie, via een particuliere alarmcentrale, de gelegenheid krijgt rechtstreeks mee te kijken met de camerabeelden van een beveiligd object, wanneer een inbraak of overval (of ander gewelddadig delict) plaatsvindt. Door real time camerabeelden naar de meldkamer te sturen krijgen de politie en andere hulpdiensten zicht op de situatie, waardoor zij sneller en gepaste maatregelen kunnen nemen. Meer informatie gewenst? Vraag onze afdeling verkoop naar de brochure Live view.

Certified Reseller van Milestone Systems. Milestone XProtect is het toonaangevende open IP-VMS platform. Het fungeert als een krachtige, open IP video platform voor het management en beheer van (bewakings)camera's.

 

 Kiwa logo 02-10-2020 BORG-E  Kiwa NCP logo Parrticuliere Alarmcentrale  Fire Partner Lobeco fire en security
     KPN business partner

ISO 9001

CCV BORG  
Gratis advies gewenst bij de beveiliging van uw bedrijf of huis?  Neem vrijblijvend contact op