Hofland header foto Bel button

Zakelijk

Onze klanten hebben diverse redenen om na te denken over extra beveiliging en willen daarover praten met een beveiligings-deskundige. De aanleiding is vaak een verzekeringseis, het zeker stellen van de bedrijfscontinuïteit, een recente (poging tot) inbraak of overval bij hen in de buurt. Wij begrijpen heel goed dat ook u met één van onze deskundige beveiligingsadviseurs uw eigen situatie en wensen wilt bespreken 
voor een gedegen beveiligingsoplossing. Beveiliging is een specialisme. Erkenningen en certificaten maken het onderscheid. Zij geven u de zekerheid dat u te maken heeft met professionals. Hofland Electronica gaat nog een paar stappen verder. Een duidelijk voorbeeld is dat wij ISO-gecertificeerd zijn. Hofland Electronica beschikt zelf over alle disciplines voor complete beveiliging: ontwerp, realisatie, service, onderhoud en doormelding naar de eigen Particuliere Alarmcentrale.

De voordelen op een rij

 • De zekerheid van de professional.
 • De zekerheid van kwaliteit: wij voldoen aan alle wettelijke eisen en wij zijn ISO-gecertificeerd.
 • De zekerheid van continuïteit: wij bestaan al sinds 1970.
 • Het gemak van alles uit één hand voor uw totale beveiligingsoplossing.
 • Wij reduceren het aantal nodeloze alarmen: minder overlast voor u en de politie.
 • Wij hebben ervaring met succesvolle fraudebestrijding.
 • Wij staan garant voor de totale afwikkeling van de (alarm)melding en de aansturing van de servicedienst.
 • U heeft altijd persoonlijk en direct contact: 7 x 24 uur.
 • Service- en productondersteuning gedurende ten minste 10 jaar.
 • Ook uw alarminstallateur kan op onze alarmcentrale aansluiten.
 • Hofland Electronica is onafhankelijk.
 • De zekerheid van vertrouwen: duizenden zakelijke klanten rekenen dagelijks op Hofland Electronica voor hun veiligheid en continuïteit.

Onze beveiligingsadviseurs stellen een doordacht en compleet beveiligingsplan op. Hierin staan alle organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen beschreven,die leiden tot het gewenste beveiligingsniveau. Onze beveiligingsexperts voeren desgewenst een security check of risico inventarisatie uit. Het advies en het ontwerp sluiten hier dan  naadloos op aan.

Het beveiligingsplan is de basis voor uw totale beveiligingsoplossing. Onze beveiligingsadviseurs kennen als geen ander de details van inbraaksignaleringsinstallaties, camerasystemen, brand-/ontruimingsmeldinstallaties, intercominstallaties en sluisdeur- / vergrendelsystemen. Onze experts voelen ook zich helemaal thuis in oplossingen voor  terreinbeveiliging, toegangscontrole en werktijdregistratie.

Onze eigen service afdeling zorgt dat de complete beveiligingsoplossing bijdraagt aan de continuïteit van uw bedrijf. De service- en productondersteuning gedurende ten minste 10 jaar, onze monteur die bijna altijd de benodigde reserve onderdelen in zijn auto heeft en de 7 x 24 uur - dus óók buiten kantoortijden en op zon- en feestdagen - leiden tot de continuïteit en hoge betrouwbaarheid van uw beveiligingsoplossing.

Gratis advies gewenst bij de beveiliging van uw bedrijf of huis?  Neem vrijblijvend contact op