Hofland header foto Bel button

Woninginbraak voorkomenDe impact van een woninginbraak is ingrijpend. Niet alleen de materiële schade speelt hierbij een rol, maar met name de emotionele schade is erg ingrijpend. Vreemden zijn in huis geweest, kasten zijn overhoop gehaald en juist die spullen zijn gestolen, die onvervangbaar zijn en een persoonlijke waarde hebben. Een ervaring die je niet loslaat en graag had willen voorkomen. 

Het aantal woninginbraken stijgt jaarlijks en de onveiligheidsgevoelens nemen sterk toe. De sociale controle neemt af en buurt-preventie resulteert niet altijd in het gewenste resultaat.

U wilt zelf maatregelen treffen om de kans op een inbraak in uw woning zo klein mogelijk te maken. Hofland Electronica is sinds 1970 actief in de beveiligingsbranche en wil haar jarenlange ervaring en expertise ter beschikking stellen om dit te realiseren. Wij bieden u complete beveiligings-oplossingen. Geen standaard pakketten, maar oplossingen geheel toegespitst op uw situatie en specifieke wensen.

Beveiligen is een specialistisch vakgebied en gebaseerd op vertrouwen. Hofland Electronica is een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf met de vereiste BORG-erkenning. Tevens zijn wij ISO-gecertificeerd, het bewijs dat u te maken heeft met een betrouwbare en professionele dienstverlener.

De klant staat centraal bij Hofland Electronica. U heeft altijd persoonlijk contact, u kunt rekenen op een prima dienstverlening en altijd een beroep doen op onze landelijke servicedienst, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

De voordelen op een rij

  • sinds 1970 gespecialiseerd in beveiligingstechniek
  • ruime expertise in effectieve maatregelen tegen woninginbraken
  • BORG-erkend en ISO-gecertificeerd landelijk beveiligingsbedrijf
  • betrouwbare en professionele dienstverlening
  • altijd persoonlijk contact
  • landelijke servicedienst, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar

 

Gratis advies gewenst bij de beveiliging van uw bedrijf of huis?  Neem vrijblijvend contact op