Hofland header foto Bel button

Alarmverificatie

Hoge prioriteit in alarmopvolging door de politie

Alarm met verificatie

De politie reageert met de hoogste prioriteit op geverifieerde alarmmeldingen.

Geverifieerde alarmen vanuit beveiligde objecten kunnen vanaf dat moment rekenen op de volle politie-aandacht en kunnen rekenen op de inzet binnen 10 minuten (stedelijk gebied) tot maximaal 15 minuten (landelijk gebied).
Hofland Electronica biedt u een technische verificatiemethode die waardevolle informatie kan opleveren bij het afhandelen van een alarmmelding.

Hofland Electronica biedt u een technische verificatiemethode die waardevolle informatie kan opleveren bij het afhandelen van een alarmmelding.

Is het object voorzien van één of meerdere camera’s, dan kunnen camerabeelden samen met een alarmmelding naar onze Particuliere Alarmcentrale worden gestuurd, zodat u beschikt over een technische verificatiemethode. Bij een daadwerkelijke inbraak, brand, overval of een gewelddadig delict, worden de live camerabeelden direct doorgezet naar de meldkamer van de politie via de dienst Live View, welke gratis door de politie wordt aangeboden.

De politie accepteert deze geverifieerde alarmmeldingen met een hoge prioriteit en onderneemt direct actie. Deze snelheid van handelen is in uw voordeel. De pakkans van de daders wordt sterk verhoogd door het snel optreden van de politie en het verkleint de mogelijke vervolgschade van een inbraak.

De voordelen op een rij

  • hoge prioriteit in alarmopvolging door de politie
  • grotere pakkans daders
  • minder inbraakschade

 

Overige diensten Alarmcentrale

Dienstverlening op afstand

Op afstand bedienen van hekken of deuren, in combinatie met een spreek-/luisterverbinding en camerabeelden. Een financieel aantrekkelijk alternatief voor een dure portiersfunctie of bewakingsbegeleiding.

Servicecentrale

De Alarmcentrale van Hofland Electronica is tevens ingericht als servicecentrale en kan als zodanig voor uw bedrijf dienst doen als eerste aanspreekpunt en voor het oproepen van ondersteunende diensten. Professionele en gescreende centralisten staan de mensen te woord.

De beeldschermen in de Alarmcentrale zijn softwarematig gekoppeld aan het security platform. Bij herkenning van een doorgeschakeld telefoonnummer of servicenummer, zal automatisch in de Alarmcentrale de informatie van uw bedrijf op het beeldscherm verschijnen en de afhandelingsprocedure worden opgevolgd, zoals met u is overeengekomen.

Gratis advies gewenst bij de beveiliging van uw bedrijf of huis?  Neem vrijblijvend contact op