Hofland header foto Bel button

Een veilig gevoel sinds 1970

Sinds 1970 is Hofland Electronica landelijk actief als specialist op het gebied van beveiligingstechniek. Eén van de weinige overgebleven beveiligingsspecialisten van het eerste uur. Als onafhankelijk bedrijf is in de loop van de jaren kennis en ervaring opgebouwd met het toepassen van duurzame beveiligingsproducten volgens de Nederlandse regelgeving, later aangevuld met diverse Europese voorschriften. Hedendaagse wensen van klanten, eisen van schadeverzekeraars en overheid en de voortdurende vernieuwing van producten leiden bij Hofland Electronica tot een continue ontwikkeling van beveiligingsconcepten.

Installatie en service

De verschillende afdelingen van Hofland Electronica bieden een scala aan oplossingen in de vorm van producten en diensten. De synergie die hierdoor ontstaat, biedt optimaal profijt op alle gebieden. Van ontwerp tot service en van technische updates tot alarmopvolging. Een netwerk van landelijke servicepunten staat borg voor een optimale dienstverlening. Dus ook buiten kantoortijd staat Hofland Electronica voor u klaar.

Eigen alarmcentrale

Voor het adequaat afhandelen van meldingen beschikt Hofland Electronica over een eigen Particuliere Alarmcentrale (PAC). Onze PAC is erkend door het Ministerie van Justitie.
De intern getrainde en gemotiveerde centralisten staan 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar en zullen u strikt persoonlijk te woord staan. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle eerste lijnservice en een correcte afhandeling van elke melding. Alles in één organisatie.

Certificering

Hofland Electronica is ISO-gecertificeerd, conform ISO-9001, erkend als Borg Technisch Beveiligingsbedrijf en als Installatie- & Onderhoudspartner met branddetectiebedrijf Lobeco, volgens de BMI regeling 2011 en het Bouwbesluit 2012.

Referenties

Vanaf 1970 hebben wij als landelijke beveiligings- en bewakingsorganisatie zeer vele projecten uitgevoerd op het gebied van inbraakbeveiliging, ontruimingssignalering, branddetectie, camerabewaking, toegangscontrole en alarmdoormelding naar onze alarmcentrale.

MKB, Multinationals, (semi)overheid, Filiaalbedrijven in diverse sectoren, Pretparken, Financiêle dienstverleners, Musea en depots, Kantoren, Overslagbedrijven, Winkelcentra, Bedrijventerreinen, Rijkwaterstaat en overheid, Juweliers-branche en groothandel, (Weg)restaurants, Gemeentelijke objecten, Particulieren ,Scholen.

Gratis advies gewenst bij de beveiliging van uw bedrijf of huis?  Neem vrijblijvend contact op