Hofland header foto Bel button

Alarmverificatie

Hoge prioriteit in alarmopvolging door de politie

Alarmopvolging door de politie

Vanaf 1 januari 2011 is de politie met de hoogste prioriteit gaan reageren op geverifieerde alarmmeldingen.
Geverifieerde alarmen vanuit beveiligde objecten kunnen vanaf dat moment rekenen op de volle politie-aandacht en alarmopvolging binnen 10 minuten (stedelijk gebied) tot maximaal 15 minuten (landelijk gebied).
Hofland Electronica biedt u een technische verificatiemethode die waardevolle informatie kan opleveren bij het afhandelen van een alarmmelding.

Is het object voorzien van één of meerdere camera’s, dan kunnen camerabeelden samen met een alarmmelding naar onze Particuliere Alarmcentrale worden gestuurd, zodat u beschikt over een technische verificatiemethode. Bij een daadwerkelijke inbraak, brand, overval of een gewelddadig delict, worden de live camerabeelden direct doorgezet naar de meldkamer van de politie via de dienst Live View (Link: http://www.politie.nl/onderwerpen/live-view.html), welke gratis door de politie wordt aangeboden.

De politie accepteert deze geverifieerde alarmmeldingen met een hoge prioriteit en onderneemt direct actie. Deze snelheid van handelen is in uw voordeel. De pakkans van de daders wordt sterk verhoogd door het snel optreden van de politie en het verkleint de mogelijke vervolgschade van een inbraak.

De voordelen op een rij

  • hoge prioriteit in alarmopvolging door de politie
  • grotere pakkans daders
  • minder inbraakschade

Aanvullende dienstverlening

Het op afstand openen van het object met beeldverificatie.
Het 24/7 bewaken van camerabeelden door middel van intelligente detectie

Gratis advies gewenst bij de beveiliging van uw bedrijf of huis?  Neem vrijblijvend contact op