Hofland header foto Bel button

Camerabeveiliging

Winkelcriminaliteit

"Winkelcriminaliteit is een groot maatschappelijk probleem. De schade voor de detailhandel bedraagt jaarlijks naar schatting € 1 miljard. Geweld en agressie op het verkooppunt nemen bovendien steeds meer toe. Mede hierdoor voelen ondernemers en werknemers zich in toenemende mate onveilig”.

Het is daarom vanzelfsprekend dat onze retailklanten, winkeliers, detaillisten en beheerders van winkelcentra veel aandacht geven aan diefstal- en overvalpreventie, alsmede fraudebestrijding.

Speciaal voor klanten in de retailsector heeft Hofland Electronica camera-observatie-systemen ontwikkeld, van eenvoudig en prima betaalbaar tot uiterst professioneel. De discreet opgestelde camera’s werken uitermate effectief; de zichtbare camerasystemen werken preventief. Onze klanten hebben de zekerheid dat de camerasystemen leiden tot minder derving en ervaren dat de fraude afneemt. Ook wordt pakkans aanzienlijk vergroot, indien de beelden van de daders aan de politie ter beschikking kunnen worden gesteld.

De camera-observatiesystemen van Hofland Electronica bieden uw medewerkers en uw klanten een prettig winkelklimaat met een goed gevoel van veiligheid en beveiliging. Een omgeving waarin wordt gewaakt over uw eigendommen en goederen, alsmede de bezittingen van uw klanten.

Ons leveringsprogramma bestaat uit een breed scala van analoge Turbo (HD) en IP netwerkcamera's met een uitstekende beeldkwaliteit, alsmede confrontatie-monitoren, harddisk- en netwerkrecorders, op basis van coax-kabels of UTP-bekabeling.

Belangrijk bij een camerasysteem is een goede beeldkwaliteit en een hoge betrouwbaarheid. Hofland Electronica levert reeds vele jaren complete camerasystemen, die onze relaties inzetten voor het verhogen van de veiligheid van hun klanten en medewerkers. Onze jarenlange kennis en ervaring met toepassing van duurzame componenten, bieden een belangrijke bijdrage in een succesvolle bestrijding van de winkelcriminaliteit.

Bij een alarmmelding kunnen de camerabeelden worden doorgestuurd naar een smart-phone van de klanty of naar onze Particuliere alarmcentrale, ten behoeve van alarmverificatie van de alarmmelding.

Musea

Musea hebben met specifieke criminaliteit te maken zoals inbraken, roof van en vernielingen aan kunstwerken. Het is daarom vanzelf-sprekend dat onze museumklanten veel aandacht besteden aan preventieve maatregelen.

Speciaal voor musea heeft Hofland Electronica camera-observatiesystemen ontwikkeld. De combinatie van discreet opgestelde en zichtbare camera’s werkt uitermate effectief en preventief, mede door koppelingen met object- en vitrinebeveiligingssystemen.

Onze klanten hebben de zekerheid dat de camerasystemen leiden tot minder inbraken en ervaren dat het risico van roof en vernielingen afneemt. De facility- of securitymanager heeft veel baat bij het toezicht in het museum en het opsporen van de daders aan de hand van de gemaakte beelden.

Handel, industrie, havens en kantoren

De sector handel, Industrie havens en kantoren heeft met specifieke criminaliteit te maken, zoals interne diefstal, inbraken, overvallen, hijacking, oplichting en fraude. Het is daarom vanzelfsprekend dat onze klanten in deze sector veel aandacht besteden aan diefstal- en overvalpreventie, alsmede fraudebestrijding.

Speciaal voor klanten in de sector handel, industrie, havens en kantoren heeft Hofland Electronica camera-observatiesystemen ontwikkeld, van eenvoudig tot uiterst professioneel. De discreet opgestelde camera’s werken uitermate effectief; de zichtbare camera-systemen werken preventief. Onze klanten hebben de zekerheid dat de camera-systemen leiden tot minder inbraken en ervaren dat de fraude afneemt. 
De facility- of securitymanager heeft veel baat bij het opsporen van de daders aan de hand van de gemaakte beelden.

Ons leveringsprogramma bestaat uit een breed scala van analoge Turbo (HD) en IP netwerkcamera's, met een uitstekend beeldkwaliteit. Desgewenst zijn de camera's voorzien van geïntegreerde IR-leds, alsmede IP66 en vandaalbestendig, voor goede beelden bij donkere buitensituaties. Registratie- en transmissie-apparatuur bestaande uit harddisk- of netwerkrecorder, op basis van coaxkabels of UTP-bekabeling.

Goede beeldkwaliteit en hoge betrouwbaarheid zijn uitermate belangrijk bij camerasystemen. Daarnaast speelt “intelligentie” een rol van betekenis. Denk daarbij aan presets, in combinatie met een alarmmelding of videomotion, waardoor een inbraakalarm wordt gegenereerd of een digitale recorder wordt gestart.

Hofland Electronica levert reeds vele jaren complete camerasystemen, die onze klanten inzetten voor het verhogen van hun veiligheid en beveiliging. Onze jarenlange kennis en ervaring met toepassing van duurzame componenten, bieden een belangrijke bijdrage in diefstalpreventie en fraudebestrijding.

Gratis advies gewenst bij de beveiliging van uw bedrijf of huis?  Neem vrijblijvend contact op