Hofland header foto Bel button

Camerabeveiliging

Winkelcriminaliteit

"Winkelcriminaliteit is een groot maatschappelijk probleem. De schade voor de detailhandel bedraagt jaarlijks naar schatting € 1 miljard. Geweld en agressie op het verkooppunt nemen bovendien steeds meer toe. Mede hierdoor voelen ondernemers en werknemers zich in toenemende mate onveilig”.

Belangrijk bij een camerasysteem is een goede beeldkwaliteit en een hoge betrouwbaarheid. Een van de doelen is dat de camerabeelden gebruikt kunnen worden voor opsporing. De pakkans wordt hiermee vergroot, waardoor het camerasysteem bovendien preventief gaat werken. Hofland Electronica levert al vele jaren camerasystemen, voor binnen- en buitentoepassingen.

Enkele toepassingsvoorbeelden.

Bij een alarmmelding kunnen de camerabeelden ook worden doorgestuurd naar een smartphone en/of naar onze Particuliere alarmcentrale, ten behoeve van alarmverificatie van de alarmmelding.

Ons leveringsprogramma bestaat uit een breed scala van analoge Turbo (HD) en IP-netwerkcamera’s, met een uitstekend beeldkwaliteit. Desgewenst zijn de camera's voorzien van geïntegreerde IR-leds, en ook IP66 en vandaalbestendig, voor goede beelden bij donkere buitensituaties. Registratie- en transmissieapparatuur bestaande uit harddisk- of netwerkrecorder, op basis van coaxkabels of UTP-bekabeling.

Goede beeldkwaliteit en hoge betrouwbaarheid zijn uitermate belangrijk bij camerasystemen, waardoor de pakkans aanzienlijk wordt vergroot. Daarnaast speelt “intelligentie” een rol van betekenis. Denk daarbij aan presets, in combinatie met een alarmmelding of videomotion, waardoor een inbraakalarm wordt gegenereerd of een digitale recorder wordt gestart.

Camera’s leggen niet alleen beelden vast, maar door gebruik van software de camera intelligent maakt. Denk hierbij aan het detecteren van personen in een bepaald gebied, branddetectie, het detecteren of verifiëren van personen bij toegangsdeuren en onze Alarmcentrale op afstand kan openen.

Indien gewenst kunnen wij de eisen die U stelt aan het camerasysteem inzichtelijk maken in de vorm van een Programma van eisen (PvE) en een productcertificaat afgeven.
Onze particuliere Alarmcentrale (PAC11) is erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie onder kenmerk (Video Toezicht Centrale) VTC 22. 

Gratis advies gewenst bij de beveiliging van uw bedrijf of huis?  Neem vrijblijvend contact op