Hofland header foto Bel button

Beveiligingsplan

Het beveiligingsplan vormt de enig juiste basis voor uw totale beveiligingsoplossing. Zo’n plan komt tot stand door de intensieve gesprekken die onze deskundige beveiligingsadviseurs met u voeren. Het uitgangspunt zijn de eventuele eisen van uw verzekeraar en uw wensen op het gebied van beveiliging en veiligheid. Onze beveiligingsadviseurs bespreken de basisoplossingen en de mogelijke alternatieven. Veelal kan het beveiligingsniveau aanzienlijk worden verhoogd met een paar extra maatregelen.

Het beveiligingsplan omvat een risico-analyse en bepaling van de risicoklasse, met de bijbehorende samenhang van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen. De doelmatigheid van een elektronische inbraaksignaleringsinstallatie is sterk afhankelijk van deze samenhang.

De juiste organisatorische en bouwkundige maatregelen zorgen ervoor dat de attractieve goederen niet voor het grijpen liggen en fysieke barrières moeten worden geslecht. Hierdoor heeft de inbreker meer tijd nodig en heeft de politie of de bewakingsdienst derhalve voldoende tijd om bij het pand komen, voordat de inbreker de buit heeft kunnen verzamelen en afvoeren. Als u bijvoorbeeld deuren of ramen niet goed afsluit, of de attractieve goederen voor het raam zet, dan is de kans zeer groot dat u toch het slachtoffer wordt van een geslaagde inbraak.

Hofland Electronica adviseert haar klanten al jaren succesvol over de invoering van de juiste maatregelen. Voor u zekerheid van de professional.

Gratis advies gewenst bij de beveiliging van uw bedrijf of huis?  Neem vrijblijvend contact op